Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
Tak já jsem ten "tolerantní" přítel. Samozřejmě bych byl radši, kdyby jela s holkou, a věřím, že pokud pojede, navíc s klukem, tak nepojede hned s tím prvním, co se přihlásí, ale aspoň se sejdou. Nevím, jestli bych u toho chtěl být taky, jak tu někdo psal, to si musí domluvit spolu. A že bude přemýšlet, s kým pojede a bude opatrná.
Jano napsal(a):Je ešte len Január, ale myslím, že už tu máme víťazku o najlepšiu tému fóra :D teším sa na pokračovanie, držím palce v hľadaní a dúfam, že sa potom aj dozvieme výsledok po návrate :)
Já ale opravdu chtěla založit "jen" další fórum, který bude buď mrtvý, nebo se jen ozve pár lidí jako v předchozím tématu. :D
Děkuju moc, sice budu muset založit další fórum, ale třeba to vyjde.
Určitě. Napíšu cestopis a první věta bude. To jsem takhle rozpoutala 9. ledna 2019 diskuzi o seznamování s muži... :D
Tom napsal(a):Tak já jsem ten "tolerantní" přítel. Samozřejmě bych byl radši, kdyby jela s holkou, a věřím, že pokud pojede, navíc s klukem, tak nepojede hned s tím prvním, co se přihlásí, ale aspoň se sejdou. Nevím, jestli bych u toho chtěl být taky, jak tu někdo psal, to si musí domluvit spolu. A že bude přemýšlet, s kým pojede a bude opatrná.
Opatrnost začíná ve chvíli, kdy nepíšeš do skupiny na facebook, ale sem, aby se potvrdilo, že je lepší do skupin na fb vůbec nic nepsat. :D
Proč bys zakládala další téma. Toto je perfektní. Myslím i majitel stránek David je nadšený, jak se to tu rozjelo :) Zaznělo tu spoustu rad, ale já jsem se pořád nedozvěděl, jakou že to studuješ vysokou školu, že jsou na vás tak přísní co se docházky týče?
Anet napsal(a):Já ale opravdu chtěla založit "jen" další fórum, který bude buď mrtvý, nebo se jen ozve pár lidí jako v předchozím tématu. :D
Děkuju moc, sice budu muset založit další fórum, ale třeba to vyjde.
Určitě. Napíšu cestopis a první věta bude. To jsem takhle rozpoutala 9. ledna 2019 diskuzi o seznamování s muži... :D
Ja myslím, že by si si mala založiť blog už počas tripu a budeš zarábať milióny lebo každý bude poctivo čítať jak do dopadlo :D
Já věřím, že Tvá víra je pevná a neotřesitelná, ale u chlapa, jak jde o něco s ženskou a ještě co jsem postřehl pohlednou, to jsou pudy:D Já se doma musím zeptat manželky co na to, ale mě by na 10000% nepustila:D
Jano napsal(a):Ja myslím, že by si si mala založiť blog už počas tripu a budeš zarábať milióny lebo každý bude poctivo čítať jak do dopadlo :D
tak ale tam zas pravdu nemusi napisat, ja tez do svojho blogu nepisem vsetko :)
@niemandos protože by někoho mohl odradit počet příspěvků, který v "hledám parťáka" kategorii několikrát převyšuje. :D
po tom, co se Kubovi povedlo najít mě na fb (ne že by to bylo nějak obtížný :D) se mi to sem úplně nechce psát, ale ve Zlínským kraji moc univerzit není, takže tak. :D :)
@Jano pokud to vyjde a někam odjedu, tak založím, nasdílím a dostanete hromadné poděkování. :D
kubamlynar napsal(a):Ty kráso, tady se to rozjíždí. Na začátku nevinný nápad a už tu projíždíme fíbíčko :-DAnet, už jenom pro ten nádherný úsměv na fb úvodce bych jel hned ;-)
Já bych to teda hned nezobecňoval na to, že každý kluk ji bude chtít hned do postele na sex. Samozřejmě 90% budou nadržení kluci, kteří uvidí příležitost. Na druhou stranu se může najít někdo, kdo bude chtít jet do Asie a nebude mít s kým a bude rád, že ušetří díky tomu, že se budou sdílet náklady. Když si lidi všechno domluví dopředu, tak to může fungovat. Prostě pokud si večer slečna bude chtít číst a kluk si zajde na pivo a nebude jim to vzájemně vadit, tak proč ne. Důležitý prostě je si před cestou ujasnit jak to je. I když se možná kluk o něco pokusí, tak prostě dopředu s tím počítat, říct mu že fakt ne a nedělat z toho vědu. Rozumný člověk bude rád, že má cestovatelského společníka a nebude řešit svoje ego, že jsi se s ním nevyspala.
Já bych se nenechal lidmi tady odradit, spíš bych si pečlivě vybíral a jak už tu někdo psal, tak by bylo dobré třeba o víkendu někam v létě jet a seznámit s tím člověkem více. Je dost pravděpodobné, že pokud to na tebe bude chtít zkoušet, tak to zkusí už v Čechách a nebude se trmácet do Asie :D
Anet napsal(a):No šak já jen chtěl vědět, ve kterém z těch tří krajů studuješ? Myslím, že to nikoho neodradí. Právě naopak. Tady nejsme na FB. Vybírat si budeš ta , tak čím víc, tím líp :)@niemandos protože by někoho mohl odradit počet příspěvků, který v "hledám parťáka" kategorii několikrát převyšuje. :D
po tom, co se Kubovi povedlo najít mě na fb (ne že by to bylo nějak obtížný :D) se mi to sem úplně nechce psát, ale ve Zlínským kraji moc univerzit není, takže tak. :D :)
Born2Win napsal(a):Anet, udělejme deal. Vezmi s sebou tu bloncku ze stužkováku a já se tě ani nedotknu! :)
To nejde, to je má bývalá nejlepší kamarádka, se kterou už spolu nemluvíme. A už nechte můj facebook být, nebo to tady celý smažu. (kecám :D)
Michael napsal(a):Já bych to teda hned nezobecňoval na to, že každý kluk ji bude chtít hned do postele na sex. Samozřejmě 90% budou nadržení kluci, kteří uvidí příležitost. Na druhou stranu se může najít někdo, kdo bude chtít jet do Asie a nebude mít s kým a bude rád, že ušetří díky tomu, že se budou sdílet náklady. Když si lidi všechno domluví dopředu, tak to může fungovat. Prostě pokud si večer slečna bude chtít číst a kluk si zajde na pivo a nebude jim to vzájemně vadit, tak proč ne. Důležitý prostě je si před cestou ujasnit jak to je. I když se možná kluk o něco pokusí, tak prostě dopředu s tím počítat, říct mu že fakt ne a nedělat z toho vědu. Rozumný člověk bude rád, že má cestovatelského společníka a nebude řešit svoje ego, že jsi se s ním nevyspala.
Někoho takovýho přesně chci najít, i kdyby to měla být slečna. Však každý někdy potřebuje být sám, itinerář se nemusí shodovat 100%.
To jsem se chtěl taky zeptat... chce do Asie, ale ne teď....
K té univerzitě, jestli dobře hádám, tak si v Asii levné boty můžeš koupit:)
@Jiný Michal Máš jiný Michale v mnohém pravdu. Taky to tu i zaznělo. Ale v těch posledních větách jsi úplně mimo. Proč by to na ni někdo zkoušel v Čechách, když by věděl, že by pak s ním nikam neletěla. A mezi námi, poznávačka na víkend je sice fajn, ale na krizové a vypjaté momenty, které se během podobné cesty mohou vyskytnout, tě stějně nepřipraví pobyt někde na horské chatě u svařáku nebo někde jinde.. Možná poznáš nějaké základní povahové vlastnosti, ale určitě nepoznáš, jak se dotyčný, dotyčná bude chovat v extrémních situacích. Samozřejmě je to takové minimim, ale není to záruka ničeho. Jen snad toho, že si nebudou dotyční lézt na nervy od první chvíle :)
Marek napsal(a):K té univerzitě, jestli dobře hádám, tak si v Asii levné boty můžeš koupit:)
Žabky mají od 29 - 49 Kč, jsem se dočetla v cestopise za Kačku. :D
Ne tak jasný, že toho člověka nepoznáš tak dokonale, ale stále je to lepší než 2 hodiny někde na kafi. Nevím jestli jsem úplně mimo, ale pokud by ten kluk tam jel za jediným účelem a vlastně by mu třeba tolik ani o tu Asii nešlo, tak nevidím důvod, proč by to nemohl zkusit už o tom víkendu. To už je pak hrozně moc námahy s nejistým výsledkem. :D To by právě mohlo někoho odradit. Ale nejspíš na to pohlížíme každý trochu jinak.
ono je rozdiel ked si s niekym dva dni a dva tyzdne
pri dlhsom pobyte je viac pravdepodobne,ze sa na dotycneho namotas